ΚΑΠΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΣΙΦΝΟΥ
www.ucook.gr
500 γρ. ξερή κάππαρη 100 ml. ελαιόλαδο SECOS 5 κρεμμύδια εμινσέ 2 φύλλα δάφνης 100 ml. ξίδι από κόκκινο κρασί …
500 γρ. ξερή κάππαρη 100 ml. ελαιόλαδο SECOS 5 κρεμμύδια εμινσέ 2 φύλλα δάφνης 100 ml. ξίδι από κόκκινο κρασί …
Από τον chef Γιάννη Βιδάλη Ημερομηνία Προβολής: 26/3/2012 …
Κάθε χρόνο που πάω Κυκλάδες φροντίζω να προμηθεύομαι αρκετή κάπαρη και ομολογώ πως μου έχει γίνει πλέον απαραίτητη… Πρόκειται για …