Κλασικό φρικασέ
cookpad.com
Η πιό κλασσική εκδοχή του φρικασε με κατσικάκι και μαρούλια. Μαγειρεύεται στην χύτρα στο πι και φι. Low Carb/Keto friendly/Gluten …
Η πιό κλασσική εκδοχή του φρικασε με κατσικάκι και μαρούλια. Μαγειρεύεται στην χύτρα στο πι και φι. Low Carb/Keto friendly/Gluten …
Υλικά 1,3-1,5 κ. κατσικάκι σε μερίδες 2 μαρούλια 1 ξερό κρεμμύδι 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 1/2 ματσάκι άνηθο 1/2 ματσάκι …
Το φρικασέ είναι ένα φαγητό που μας έφτιαχνε η μάνα μου συχνά, γιατί μας άρεσε πολύ. Ήταν τόσο ευέλικτη με …
Το κρέας λοιπόν που συνδέεται άρρηκτα με το κρητικό αποκριάτικο τραπέζι είναι το κρέας των αμνοεριφίων. Εκτός από ψητό, το …
Δεν υπάρχει βρώσιμο χόρτο που να μην το μαγειρεύουμε με κάθε τρόπο.Εδώ έχουμε κοπάνες.Έτσι τις λέμε στο χωριό μου. Και …