Μπλανκέτ ντε Βω: μοσχάρι σε λευκή σάλτσα
caruso.gr
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Yλικά Μερίδες: 4 Προετοιμασία: 10′ 4 φέτες σολομού αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4 μπουκέ γκαρνί (ματσάκι με δενδρολίβανο, θυμάρι, ρίγανη, βασιλικό) …
Το πλούσιο χειμωνιάτικο πιάτο-συνώνυμο της υψηλής παραδοσιακής γαλλικής κουζίνας σε απλούστερη, ευκολότερη εκδοχή και συγκριτικά πιο ελαφριά για να τρώγεται …
Υλικά συνταγής 1½ λίτρο ζωμός ψαριού 1½ κιλό μύδια χωρίς κέλυφος 2 φιλέτα παγκάσιους κομμένα σε μικρά κομμάτια 3 κρεμμύδια …
Η μπολονέζ η πραγματική ΔΕΝ είναι με κιμά. Είναι με κομμάτια μόσχου ψιλοκομμένα. Σπαγγέτι νο 6 ή Λιγκουίνι αλ ντεντε …