Εύκολο Ατομικό Millefeuille – Simple Millefeuille
Εύκολο, γρήγορο και δροσιστικό γλυκό, ευπαρουσίαστο, που θα το τιμήσουν οι καλεσμένοι μας αλλά και όλη η οικογένεια! Η σπιτική …
Εύκολο, γρήγορο και δροσιστικό γλυκό, ευπαρουσίαστο, που θα το τιμήσουν οι καλεσμένοι μας αλλά και όλη η οικογένεια! Η σπιτική …
Ένα σύννεφο από ελαφρύ φύλλο που γίνεται στον ατμό και μία ντελικάτη κρέμα όλο γλύκα !!!
ζύμη σφολιάτας για 1 κιλό ζύμης 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις(375γρ. ακριβώς) 500γρ βούτυρο γάλακτος lurpak 1 1/4 …
Εντάξει, το μπολ είναι οικογενειακό μέγεθος, αλλά αν θες να κρατηθείς, μοίρασε το και σε ατομικά! Έχεις έτοιμο τσουρέκι ή …
1 φύλλο σφολιάτα του χεριού σας Alfa λίγη ζάχαρη άχνη κρέμα παρφέ σοκολάτα 4 κρόκους 125 γρ. ζάχαρη 100 γρ. …
Υλικά 3 πακέτα σφολιατίνια 6 κουταλιές σούπας (κοφτές) μαλακό αλεύρι 2 κουταλιές σούπας (κοφτές) κορν-φλάουρ 1/2 ποτήρι ζάχαρη ελάχιστο αλάτι …
Το μιλφειγ ειναι ενα γλυκο γαλλικης προελευσης και προερχεται απο τη γαλλικη λεξη mille-feuille που σημαινει χιλια φυλλα λογω της …
Υλικά 400 γρ φύλλο σφολιάτας (σε θερμοκρασία δωματίου) Υλικά για την κρέμα 600 ml φρέσκο γάλα 1 πρέζα αλάτι 60 …