Κλειστή τάρτα σοκολάτας
Υλικά Για την βάση 100 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ ανάλατο βούτυρο ή μαργαρίνη 300 γρ. αλεύρι 1 αυγό 50 …
Υλικά Για την βάση 100 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ ανάλατο βούτυρο ή μαργαρίνη 300 γρ. αλεύρι 1 αυγό 50 …
Εξαιρετική τάρτα φράουλας. Η συνταγή είναι για φόρμα 23εκ αλλά εγώ την έκανα σε 28εκ και ήταν μια χαρά. 150 …
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ.: Για τη ζύμη: 100 γρ. αλεύρι 50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 80 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο …
Περιγραφή Λατρεύω οτιδήποτε περιέχει μήλα και αυτή η τάρτα είναι θεσπέσια! 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 120 γρ. …
Βανίλιες ή Δαμάσκηνα έχουν σάρκα γλυκιά και ζουμερή και περιέχουν πολλές αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως όλα, εξάλλου, τα σκούρα, μωβ-μπλε φρούτα …
Δροσερή τάρτα με άρωμα λεμόνι. Για την ζύμη Αλεύρι – 300 γρ Άχνη ζάχαρη – 100 γρ Βούτυρο – 200 …
Η τέλεια πάστα φλώρα του Σ.Παρλιάρου! Όλο σοκολάτα! Υλικά 150 γρ. βούτυρο 100 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. αμύγδαλο σκόνη …
175 γρ αλεύρι85 γρ βούτυρο3 κρόκοι αυγών85 γρ ζάχαρη1/2 κουταλάκι υγρό άρωμα βανίλιαςγια τη γέμιση225 γρ αμύγδαλα σε σκόνη150 γρ …
Υπέροχη σε εμφάνιση και σε γεύση τάρτα μήλου με κρέμα.Υλικά για τη ζύμη: 75 γρ κρύο βούτυρο 200 g αλεύρι …