Galette με frangipane, λωτούς & βατόμουρα, και ζύμη με αλεύρι σικάλεως
greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Η ισορροπία μεταξύ των γλυκών, όξινων και γήινων γεύσεων της τάρτας όπως και των ποικίλων υφών της είναι, για μένα, …
Η ισορροπία μεταξύ των γλυκών, όξινων και γήινων γεύσεων της τάρτας όπως και των ποικίλων υφών της είναι, για μένα, …
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ.: Για τη ζύμη: 100 γρ. αλεύρι 50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 80 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο …
Θα μπορουσα να την ονομασω και cheesecake, αλλα επειδη η δικη μου προσεγγιση στην κουζινα ειναι απο Ιταλια μερια, προτιμω …