Πάστα φλώρα με λεμόνι κρέμα !!!
Πάστα Φλώρα με κρέμα λεμονιού !!! ΚΡΕΜΑ Βάζουμε 500 γραμμάρια γάλα φρέσκο με ξύσμα και της φλούδες ενός λεμονιού να …
Πάστα Φλώρα με κρέμα λεμονιού !!! ΚΡΕΜΑ Βάζουμε 500 γραμμάρια γάλα φρέσκο με ξύσμα και της φλούδες ενός λεμονιού να …
Έχετε και εσείς αδυναμία στη σοκολάτα; Τότε η σημερινή μας συνταγή είναι ό,τι ακριβώς ψάχνετε για να σερβίρετε στο εορταστικό …
Η πάστα φλώρα είναι ένας αγαπημένος και επιτυχημένος τρόπος για να “διώξετε” μαρμελάδες που έχουν περισσέψει, πριν φτιάξετε καινούρια σοδειά.Η …
Η torta della nonna (τόρτα ντε λα νόνα), σε ελεύθερη μετάφραση “το γλυκό της γιαγιάς”, είναι ένα από τα πολύ …
Τάρτα φράουλα με άφθονη (κι αυθεντική) κρέμα ζαχαροπλαστικής, φρέσκιες φράουλες εποχής και μία μπισκοτένια τάρτα με ελαφρύ άρωμα από φλοιό …
Υπάρχουν οι γλυκές τάρτες με φρούτα κι υπάρχει και η τάρτα φράουλα με φρέσκιες φράουλες εποχής.Με άφθονη (κι αυθεντική) κρέμα …
Απο το Pontasserchio λοιπόν, η torta co’ bischeri διαδόθηκε στην γύρω περιοχή και στην πόλη της Πίζας και σήμερα παρασκευάζεται …
Υλικά Για τη ζύμη 180 γρ. βούτυρο αγελάδος, τεμαχισμένο 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 20 γρ. ζάχαρη άχνη …
Δροσερή είναι τέλεια για τα καλοκαίρια μας!ΥΛΙΚΑ : Για τη ζύμη 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. …
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Η “τουρτα σιμιγδαλιου με σοκολατα”, οπως ονομαζεται στα ιταλικα, ειναι μια υπεροχη ταρτα! Βαση …
Φρουτένια, ζουμερή και δροσερή, αυτήν την τάρτα τη λάτρεψαν όλοι! Υλικά 300 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 190 γρ …
Υλικά: Για τη ζύμη 1 1/2 κούπα αλεύρι 1/4 κούπας 1 κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο 1/4 κουταλάκι του γλυκού …