Πάστα Φλώρα! (Βίντεο)
Καιρό είχαμε να τα πούμε! Ελπίζω να πέρασες καλά το καλοκαίρι και να γέμισες μπαταρίες! Ας ξεκινήσουμε γλυκά! Πάμε να …
Καιρό είχαμε να τα πούμε! Ελπίζω να πέρασες καλά το καλοκαίρι και να γέμισες μπαταρίες! Ας ξεκινήσουμε γλυκά! Πάμε να …
Η πάστα φλώρα είναι ένα μοναδικό γλυκό για όλες τις ώρες!! Ελαφριά και υγιεινή πάστα φλώρα με μαρμελάδα της επιλογής …
Υλικά Για την βάση 100 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ ανάλατο βούτυρο ή μαργαρίνη 300 γρ. αλεύρι 1 αυγό 50 …
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ.: Για τη ζύμη: 100 γρ. αλεύρι 50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 80 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο …
Υλικά 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις συν 2-3 κ.σ ακόμα για να γίνει μια σχετικά τριφτή ζύμη 1/4 …
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ.: Για τη βάση: 250 γρ. μπισκότα digestive θρυμματισμένα στο μπλέντερ 130 γρ. μαργαρίνη (ή 110 …
Θυμάστε τα ταρτάκια λεμονιού που είχα φτιάξει;Τελικά, έκανα μια μπισκοτένια και βουτυράτη βάση (σαν τα μπισκότα βουτύρου που θρυμματίζονται στο …
Δροσερή είναι τέλεια για τα καλοκαίρια μας!ΥΛΙΚΑ : Για τη ζύμη 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. …
Η συνταγη ειναι απο το Chef on Air,απλά εκανα την παραλλαγή με το βύσσινο,γιατι δεν μου αρεσει το ροδι και …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό…