Το αγιολί (aioli) είναι για μένα η απόλυτη εναλλακτική της σκορδαλιάς που δε με πειράζει στο στομάχι και ως τέτοια …
Συνταγές με κρόκοι με λεμόνι για Σάλτσες
-
-
Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Η ιδέα του είναι πολύ απλή : …
-
Η γεύση της σπιτικής μαγιονέζας είναι διαφορετική από αυτή του εμπορίου και απογειώνει γευστικά στη στιγμή τα πιάτα, που συνοδεύει. …
-
Υλικά – 2 κρόκοι αυγών – 1 κ.γ. μουστάρδα ντιζόν – 500 ml ηλιέλαιο – 1-2 κ.σ. ξύδι λευκό – …
-
Υλικά: – 1 και 1/2 κουταλιά της σούπας γεμάτη κορν φλάουρ – 2 φλυτζάνια ζωμό από οτιδήποτε φτιάχνετε – 2 …
-
-
Στο νέο μάθημα μαγειρικής ο Χριστόφορος Πέσκιας δίνει ελληνική υπηκοότητα στη μαγιονέζα, βάζοντας ελαιόλαδο αντί για άλλο έλαιο…
-
Δεν ξέρω αν εσείς έχετε δυσκολευτεί με τη μαγιονέζα εγώ πάντως τα “βρήκα σκούρα”… εκτός από αυτή τη φορά που …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Είναι μια παραλαγή απο το απλό αυγολέμονο που ξέρουμε.