Σπαγγέτι καρμπονάρα
Αυτή την συνταγή (καθώς και πολλά άλλα πράγματα) με έμαθε ένας υπέροχος άνθρωπος που ήμασταν μαζί στη Πάρο. Ένα τεράστιο …
Αυτή την συνταγή (καθώς και πολλά άλλα πράγματα) με έμαθε ένας υπέροχος άνθρωπος που ήμασταν μαζί στη Πάρο. Ένα τεράστιο …
Δεν υστερεί ούτε σε γεύση αλλά ούτε σε χρώμα και παρουσίαση. Το προτιμώ από αυτό με τον κιμά για την …
Μπουκιά και λαχτάρα!! Πέννες γεμάτες νοστιμιά , περιτυλιγμένες από την κρέμα και τα τυριά. Ένα φαγητό τόσο νόστιμο που δεν …
800 γρ. λουκάνικα Βιέννης Ιfantis 1lt φρέσκο γάλα 100 γρ. βούτυρο Lurpak 175 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 150 γρ. τυρί Arla …
Η απόλυτη μακαρονάδα που δεν μπορεί να της αντισταθεί κανείς, είτε είναι μακαρονάς είτε όχι! Βεβαίως οι φίλοι Ιταλοί, στην …
Για τη γέμιση 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι 300 γρ. φρέσκα ψιλοκομμένα μανιτάρια 2 φέτες …
Καρμποναρα Μετσόβου με βάση το τυρί μετσοβονε και το σκόρδο…! 300γρ barilla τις αρεσκιας σας ή παπαρδελες 1 κρόκο αυγού …
Υλικά 500 γραμμάρια πέννες 400 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 200 γραμμάρια μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα 4-5 φέτες μπέικον κομμένο σε λεπτές λωρίδες …
Αυτή η συνταγή είναι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Είναι πολύ νόστιμη.
500 γρ. ζυμαρικό κοχύλια φύλλα βασιλικού, δάφνης και δεντρολίβανου κατά τη γεύση 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 πέστροφα καπνιστή κομμένη …
Καλημέρα σήμερα μαγειρεύουμε μια από τις αγαπημένες μου συνταγές για τορτελίνια. Τορτελίνια με μανιτάρια και σάλτσα λεμονιού!
Η σάλτσα «Καρμπονάρα» είναι μια κλασική Ιταλική συνταγή. Πρώτη φορά παρασκευάστηκε τις τελευταίες ημέρες του Παγκόσμιου Πολέμου, όταν οι Αμερικανοί …
Υλικά: Για τη ζύμη : 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 αυγά, 50 γρ. βούτυρο, 1 κουτ.γλ αλάτι, …
Υλικά 2 πακέτα τορτελίνια 250 γρ. γκούντα τριμμένη 250 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο 200 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους 250 γρ. …