Paella Primavera
www.lovecooking.gr
Το πιο διάσημο Ισπανικό πιάτο στην χορτοφαγική εκδοχή του! της Βίκυς Χριστοπούλου
Το πιο διάσημο Ισπανικό πιάτο στην χορτοφαγική εκδοχή του! της Βίκυς Χριστοπούλου
Υλικά Αρακάς 500 γρ φρέσκος ή κατεψυγμένος Γιαούρτι 250 γρ Σκόρδο 2 σκελίδες μικρές πολτοποιημένες Κρόκος Κοζάνης 5 στήμονες Ελαιόλαδο …
Μια πολύ δροσερή και νοστιμη συνταγή για ένα ντιπάκι γιαουρτιού που αναλόγως της ρευστότητάς του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως …