ΧΟΣΑΦΙ ή ΧΟΥΣΑΦΙ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 φλ.τσ. ξερά βερίκοκα 1 φλ.τσ. ξερά δαμάσκηνα 1 φλ.τσ. ξερά σύκα …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 φλ.τσ. ξερά βερίκοκα 1 φλ.τσ. ξερά δαμάσκηνα 1 φλ.τσ. ξερά σύκα …
Τα φρέσκα φρούτα συνδυάζονται με τα ξερά και η απλή γλυκιά αλλά όχι λιγωτική σάλτσα με γιαούρτι αφήνει μια δροσερή …
Το έθιμο της Βορείου Ελλάδας., Άτομα: 15, Χρόνος προετοιμασίας: 10’ , Χρόνος ψησίματος: 3 ώρες, Κόστος: 7 €
Πολύ γευστική και αρωματική μαρμελαδα που γίνεται εύκολα! 600 gr καθαρισμένα και τριμμένα κυδώνια (περίπου 2 μεγάλα κυδώνια) 1 ποτήρι …
Είναι πολύ βασικό το σκεύος που θα χρησιμοποιήσουμε να είναι χοντρό και μέτριο σε μέγεθος και όχι μεγάλο, γιατί είναι …
Υλικά 700 γρ. κυδώνια, καθαρισμένα και κομμένα σε χονδρές φέτες 400 γρ. μήλα, καθαρισμένα και κομμένα σε χονδρές φέτες 100 …
Κάποιες συνταγές μόλις τις «πάρει» το αυτί ή το μάτι σου νομίζεις οτι δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον…Μια από αυτές είναι …
Παρόλο που η προσθήκη και άλλων φρούτων νωπών ή αποξηραμένων δεν αποκλείεται, είναι πιο εύκολο να αποφασίσουμε να φτιάξουμε αυτό …
Τελευταία μου χάρισαν κυδώνια. Αφού βασανίστηκα με το καθάρισμά τους και έφτιαξα κάμποσο γλυκό, είπα να βάλω και στο φαγητό …