ΧΟΣΑΦΙ ή ΧΟΥΣΑΦΙ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 φλ.τσ. ξερά βερίκοκα 1 φλ.τσ. ξερά δαμάσκηνα 1 φλ.τσ. ξερά σύκα …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 φλ.τσ. ξερά βερίκοκα 1 φλ.τσ. ξερά δαμάσκηνα 1 φλ.τσ. ξερά σύκα …
Τα φρέσκα φρούτα συνδυάζονται με τα ξερά και η απλή γλυκιά αλλά όχι λιγωτική σάλτσα με γιαούρτι αφήνει μια δροσερή …
Το έθιμο της Βορείου Ελλάδας., Άτομα: 15, Χρόνος προετοιμασίας: 10’ , Χρόνος ψησίματος: 3 ώρες, Κόστος: 7 €
Υλικά Για την γέμιση 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη 1 μεγάλο καρότο βρασμένο κομμένο σε κύβους …
Ας ετοιμάσουμε και κάτι ποιο λάιτ. Την συγκεκριμένη κομπόστα η γιαγιά μου την έλεγε κουσάφι. Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι …
αυτή κρέμα μας περίσσεψε. Για να την αξιοποιήσουμε σκαρφιστήκαμε ένα διαφορετικό γλυκό που αυτή τη φορά τη συνδυάζει με κυδώνια …
Υλικά 1/2 κιλό άγριο ρύζι 2 λίτρα ζωμός λαχανικών ή κότας ή νερό αλάτι (περίπου 2 κουτ. γλυκού, αν βάλουμε …