Η “πράσινη” πέρκα
aromavanillias.blogspot.com
Η κατάψυξη ήταν “τίγκα” από διάφορα… και είχα ήδη: καλαμάρια, σαρδελίτσα, γαλέο, μια μέτρια ροφό-σφυρίδα (την ετοιμάζω για σούπα) αλλά …
Η κατάψυξη ήταν “τίγκα” από διάφορα… και είχα ήδη: καλαμάρια, σαρδελίτσα, γαλέο, μια μέτρια ροφό-σφυρίδα (την ετοιμάζω για σούπα) αλλά …
Μπαστουνάκια ψαριού τραγανά και νόστιμα, βουτηγμένα σε μια υπέροχη & γευστική σως ταρτάρ. Η διαδικασία μπορεί να είναι λίγο χρονοβόρα, …
½ κιλό μικρές μαρίδες (ή αθερίνες) 3 κόκκινα ξερά κρεμμύδια Ξύσμα από 1 λεμόνι Αλεύρι (για το πανάρισμα) 2 κλων. …
4 φιλέτα άγριο λαβράκι με το δέρμα 1 κ.σ. ελαιόλαδο 4 σκ. σκόρδο σκόρδο με την φλούδα (ψημένα σε λάδι) …
500 γρ. φρέσκος γόνος κομμένος σε φέτες πάχους 2 εκ. 1 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 3 λάιμ ζουμερά αλάτι …
χρειαζόμαστε 3 μαύρες πέρκες, η οποιοδήποτε άλλο είδος ψαριού για φούρνο, βάρους περίπου 2 κιλών 3-4 κόκκινα κρεμμύδια 1 κρεμμύδι …