ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 8 άτομα)6 κ. σούπας ελαιόλαδο500 γρ. κόκκινα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλεςο χυμός ενός μεσαίου πορτοκαλιού1 κ. σούπας …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 8 άτομα)6 κ. σούπας ελαιόλαδο500 γρ. κόκκινα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλεςο χυμός ενός μεσαίου πορτοκαλιού1 κ. σούπας …
Υλικά συνταγής για το ζυμάρι 1 κιλό αλεύρι ½ κρασοπότηρο τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο ½ κρασοπότηρο ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι ½ …
Για τους λάτρεις των γλυκόξινων γεύσεων, των κρεμμυδιών και του σπιτικού τουρσί! Ιδανικά γι΄αυτό το τουρσί είναι τα κόκκινα κρεμμύδια, …
Στην Κρήτη η φάβα, παραδοσιακά, φτιάχνονταν από κουκία. Κατάλοιπο των Ιταλών (Λατινικά faba = κουκιά). Πολύ αργότερα, μας ήρθαν εκ …
Καλημέρα σας, σήμερα σας έχουμε μια ελαφριά, γευστική σαλάτα με μερικά εποχιακά υλικά που ταιριάζουν απίθανα μεταξύ τους!
5 μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε φέτες 1 εκ. 1 μέτριο κόκκινο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 3 ντομάτες ώριμες και …