Λαχανοντολμάδες
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Όταν σέρβιρα το φαγητό στα πιάτα αναρωτήθηκαν όλοι γιατί άφησα τα κοτσάνια στις μελιτζάνες. Τέλος στα παπουτσάκια δεν παραλείπω ποτέ …
Μια εύκολη συνταγή για κόρες-ακαμάτρες, πεινασμένους και βιαστικούς, αλλά με την νοστιμιά της γνωστής, αγαπημένης συνταγής. Την δοκίμασα σήμερα γυρνώντας …
Το εύκολο και το καλομαγειρεμένο φαγητό, η μοναδική κατηγορία φαγητού που δεν έχει haters παρά μόνο φανς. Σήμερα το πρωί …
Τους λαχανοντολμάδες που θα σας δείξουμε σήμερα, τους έφτιαξα χρησιμοποιώντας ζαμπονάκι luncheon meat αντί για χοιρινό ή μοσχαρίσιο κρέας.Οι κορινθιακές …
Το γεμιστό λάχανο με κιμά είναι και πολύ νόστιμο και ιδιαίτερα εμφανίσιμο πιάτο!
Μια παραλλαγή στα γεμιστά κολοκυθάκια μας.
Ένα πολύ νόστιμο φαγάκι σήμερα για αυτούς που τους αρέσουν οι λαχανοντολμάδες. Υλικά 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 2 ξερά κρεμμύδια …
Ένα παραδοσιακό πιάτο της Μυτιλήνης με άρωμα από το φιόρο το του λεβάντε.Αιγαίο και Ιόνιο πέλαγος συνετάχθησαν μέσα στην κατσαρόλα …
Υλικά: 1 μέτριο λάχανο 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κούπα ρύζι γλασσέ 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο αλάτι …
Υλικά 1 κουνουπίδι μέτριο τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη 2 αυγά 1+1/2 κούπα τυρί τριμμένο πικάντικο πχ παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα …