Λαχανοντολμάδες
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Ένα μοναδικό και εμπνευσμένο πιάτο, με υπέροχη γεύση! Η δυσκολία του θα μας αποζημιώσει απόλυτα!…
Υλικά 1 μεγάλο λάχανο (2 ½ κιλά περίπου) 1 κιλό κιμά ανάμεικτο (μοσχαρίσιο+χοιρινό) 2 φλιτζ. τσαγιού ρύζι νυχάκι 1 κρεμμύδι …
Τους λαχανοντολμάδες που θα σας δείξουμε σήμερα, τους έφτιαξα χρησιμοποιώντας ζαμπονάκι luncheon meat αντί για χοιρινό ή μοσχαρίσιο κρέας.Οι κορινθιακές …
Ένα από τα φαγητά που θεωρούνται “μπελαλίδικα” που όμως, αν είναι πετυχημένα, μπορούν να είναι α-πε-ρί-γρα-πτης νοστιμιάς!!! Και μπορεί η …
Το γεμιστό λάχανο με κιμά είναι και πολύ νόστιμο και ιδιαίτερα εμφανίσιμο πιάτο!
Απίθανοι παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με κιμά!
Ένα πολύ νόστιμο φαγάκι σήμερα για αυτούς που τους αρέσουν οι λαχανοντολμάδες. Υλικά 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 2 ξερά κρεμμύδια …
Υλικά 1 λάχανο 3 κούπες ρύζι γλασέ 2/3 της κούπας λάδι για το γεμίδι και ½ της κούπας ακόμα για …
Υλικά500 γρ. περίπου αμπελόφυλλα1 καρότο1 κολοκύθι1 μελιτζάνα1 πατάτα2 κρεμμύδια2 ντομάτες ή 1 κουτί ντοματάκια ολόκληρα1 κουταλιά πελτέ1 κούπα ρύζι για …
υλικά για 8-10 άτομα 1 βαζάκι αμπελόφυλλα τρυφερά (350 γρ.) 10 αγκινάρες, οι 8 καθαρισμένες και κομμένες σε οριζόντιες φέτες, …