Λαχανοντολμάδες
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Ένα μοναδικό και εμπνευσμένο πιάτο, με υπέροχη γεύση! Η δυσκολία του θα μας αποζημιώσει απόλυτα!…
Μια εύκολη συνταγή για κόρες-ακαμάτρες, πεινασμένους και βιαστικούς, αλλά με την νοστιμιά της γνωστής, αγαπημένης συνταγής. Την δοκίμασα σήμερα γυρνώντας …
Η σημερινή μας συνταγή είναι ντολμάδες από σέσκουλα με γέμιση από αρνίσιο κιμά, ρύζι και μπόλικα αρωματικά, καθώς και καβουρδισμένο …
Τις προάλλες λοιπόν έφτιαξα αυτό το φαγάκι που σας παρουσιάζω σήμερα, το οποίο μπορείτε να το απολαύσετε ή ως σαλάτα …
Υλικά 1 μεγάλο λάχανο (2 ½ κιλά περίπου) 1 κιλό κιμά ανάμεικτο (μοσχαρίσιο+χοιρινό) 2 φλιτζ. τσαγιού ρύζι νυχάκι 1 κρεμμύδι …
Τους λαχανοντολμάδες που θα σας δείξουμε σήμερα, τους έφτιαξα χρησιμοποιώντας ζαμπονάκι luncheon meat αντί για χοιρινό ή μοσχαρίσιο κρέας.Οι κορινθιακές …
Σήμερα μαγειρεύουμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά της Κοζάνης που μαγειρεύουν κάθε χρόνο τουλάχιστον 2-3 φορές οι Κοζανίτες τα …
Αυτή η ιδέα είναι ιδανική για όσους δεν τους αρέσει η μυρωδιά που αναδύεται όταν το κουνουπίδι βράζει, και το …
Ένα από τα φαγητά που θεωρούνται “μπελαλίδικα” που όμως, αν είναι πετυχημένα, μπορούν να είναι α-πε-ρί-γρα-πτης νοστιμιάς!!! Και μπορεί η …
Τρυφερά φασολάκια με κύμινο και τζίντζερ, μαγειρεμένα με τον μπαχαρικό αέρα μιας μακρινής ανατολής που μυρίζει όμως γνωστά αρώματα. Και …
Τα φρέσκα φασολάκια είναι ίσως το πρώτο παράδειγμα της κατηγορίας ‘λαδερά’ που έρχεται στο νου όταν κάνει αναζήτηση και ένα …
Υλικά 2 πατάτες (μέτριου μεγέθους) 1 κ.σ. ταχίνι ½ Λεμόνι Αλάτι, πιπέρι ¼ κ. γλ. Κύμινο ½ σκελίδα σκόρδο λιωμένη …
Από τον Nomad Chef Ανδρέα Λαγό Ημέρα προβολής 9/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα) …
Το γεμιστό λάχανο με κιμά είναι και πολύ νόστιμο και ιδιαίτερα εμφανίσιμο πιάτο!
Μια παραλλαγή στα γεμιστά κολοκυθάκια μας.
Απίθανοι παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με κιμά!
Ένα πολύ νόστιμο φαγάκι σήμερα για αυτούς που τους αρέσουν οι λαχανοντολμάδες. Υλικά 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 2 ξερά κρεμμύδια …
Ένα παραδοσιακό πιάτο της Μυτιλήνης με άρωμα από το φιόρο το του λεβάντε.Αιγαίο και Ιόνιο πέλαγος συνετάχθησαν μέσα στην κατσαρόλα …
Πεντανόστιμα σαλιγκάρια που θα λατρέψετε! Total Time: 01h 45min Χρόνος προετοιμασίας: 25Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 01h 20min Σαλιγκάρια – 1 κιλό …