Κοζανίτικοι Λαχανοντολμάδες – Γιαπράκια
ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr
Σήμερα μαγειρεύουμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά της Κοζάνης που μαγειρεύουν κάθε χρόνο τουλάχιστον 2-3 φορές οι Κοζανίτες τα …
Σήμερα μαγειρεύουμε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά της Κοζάνης που μαγειρεύουν κάθε χρόνο τουλάχιστον 2-3 φορές οι Κοζανίτες τα …
Μελιτζάνες και ρεβύθια, δύο απίθανα υλικά, μέσα στην γλύκα και την νοστιμιά. Τι άλλο θα μπορούσε να προκύψει από το …
Υλικά: 1 μέτριο λάχανο 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κούπα ρύζι γλασσέ 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο αλάτι …
Τα πιο νόστιμα και μαλακά ντολμαδάκια που έχω φτιάξει 250 ΓΡ ΚΙΜΆ ΧΟΙΡΙΝΌ Η ΑΝΑΜΙΚΤΟ 2 ΦΕΤΕΣ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΨΩΜΙ 1 …
Την σημερινή όμως πρέπει να την δοκιμάσετε και θα εκπλαγείτε με το πόσο ελαφριά είναι, δεν είναι καθόλου πολύπλοκη, ενώ …