Λαχανοντολμάδες
elpidaslittlecorner.gr
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Υλικά: Για τα κεφτεδάκια: 500 γρ κιμά μοσχαρίσιο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελ Σκόρδο ψιλοκομμένη 2 αβγά Λίγο μαϊντανό …
Σήμερα όμως τα κεφτεδάκια από την Ανατολή θα έχουν την τιμητική τους. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν τα έντονα μπαχαρικά, τα …
Aπό τη Χαρά Κατσικογιάννη Ημέρα προβολής 10/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 2 φλ. αλεύρι για όλες …
Το γεμιστό λάχανο με κιμά είναι και πολύ νόστιμο και ιδιαίτερα εμφανίσιμο πιάτο!
Μια παραλλαγή στα γεμιστά κολοκυθάκια μας.