Τσίλι κον κάρνε – κρέας με πιπεριές και φασόλια
Το τσίλι κον κάρνε, δηλαδή οι πιπεριές με κρέας είναι ιδιαίτερα αγαπητό tex-mex φαγητό. Το κρέας είναι συνήθως μοσχάρι, σε μικρά κομμάτια …
Το τσίλι κον κάρνε, δηλαδή οι πιπεριές με κρέας είναι ιδιαίτερα αγαπητό tex-mex φαγητό. Το κρέας είναι συνήθως μοσχάρι, σε μικρά κομμάτια …
Χειμωνιάτικο τρυφερό κρέας με υπέροχη γεύση κι αρώματα. Ότι πρέπει για κυριακάτικο τραπέζι. 2 κιλά αρνίσιο μπούτι με κόκαλο ή …
Η Τσικνοπέμπτη κάποτε ήταν φανταστική ή τουλάχιστον έτσι έμοιαζε στα παιδικά μου μάτια! Συνηθίζαμε να το τσικνίζουμε σπίτι, ήταν η …
½ κιλά περίπου χοιρινή πανσέτα ξεκοκαλισμένη και ανοιγμένη Για τη γέμιση 50 γρ. ΚΑΣΙΟΥΣ 1/2 πιπεριά πράσινη 1 καρότο 3 …
Τέτοια γαλοπούλα, δεν είχαμε ξαναδοκιμάσει, ποτέ. Καθόλου στεγνή, πολύ εύγευστη (λόγω των μπαχαρικών) αλλά πάνω απ’ όλα με μια καπνιστή …
Αυτή είναι μία απλή συνταγή για να κάνετε την δικιά σας βασική πάστα για κάρυ και να δημιουργήσετε με αυτή …