Πικάντικος Σολομός με Ταμπουλέ, Μανιτάρια και Τζίντζερ
Μπορεί ν΄αφιερώνω άπειρο χρόνο στην κουζίνα αλλά υπάρχουν φορές που θέλω να μαγειρέψω κάτι πολύ νόστιμο σε λίγο χρόνο, συνήθως …
Μπορεί ν΄αφιερώνω άπειρο χρόνο στην κουζίνα αλλά υπάρχουν φορές που θέλω να μαγειρέψω κάτι πολύ νόστιμο σε λίγο χρόνο, συνήθως …
Αν την έχεις ζηλέψει δοκιμάζοντάς την στο αγαπημένο σου ασιατικό εστιατόριο, ήρθε η στιγμή να τη φτιάξεις και στο σπίτισε …
Ψητό Φιλέτο φρέσκου σολομού, μαριναρισμένο σε μια γευστική και πικάντικη σάλτσα, φτιαγμένη από σόγια σως, πράσινο κρεμμυδάκι, πολτοποιημένο σκόρδο, καυτερή …
Το satay ή sate είναι συνταγή που συναντάται πολύ στην Ινδονησία και τη Μαλαισία, και αναφέρεται συνήθως σε μαριναρισμένο κοτόπουλο, …
Υλικά συνταγής για τα μπέργκερ 400γρ. φρέσκο φιλέτο τόνου 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 4 κ.σ. κουκουνάρι 2 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι …
Ένα πιάτο για τους λάτρεις του κρέατος και των μανιταριών. Υλικά: 5 μπριζόλες χοιρινές λαιμού 500 γραμμάρια ποικιλία μανιταριών 1 …
Μια διαφορετική ιδέα για να προσφέρω ψάρι είναι αυτή του burger από σολωμό και φρέσκα ψωμάκια. Πρωτότυπη, υγιεινή κι απλή …
Μαρινάρουμε τον ξιφία μας για να του δώσουμε γεύση και να το κάνουμε ζουμερό!