Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
www.tastefull.gr
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Τηγανιά Κοτόπουλου με μανιτάρια. ΥΛΙΚΑ 500γρ κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε μπουκιές ή λωρίδες (αν θέλετε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και φιλέτο …
Υλικά συνταγής 1 μεγάλο κοτόπουλο ξεκοκαλισμένο αλάτι πιπέρι …
Μια νόστιμη συνταγή για να φτιάξουμε το κοτόπουλό μας κοκκινιστό με μανιτάρια!