Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
www.tastefull.gr
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Σήμερα φτιάχνουμε μπουκιές από φιλετάκια κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές και μια υπέροχη γλυκόξινη σάλτσα.Όσο για τη δική μας συνταγή, αν …
1 μέτριο κοτόπουλο 8 μικρές πατάτες 8 μικρά καρότα 8 άσπρα μανιτάρια 8 φουντίτσες από μπρόκολο 1 μεγάλο κρεμμύδι σε …