Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
www.tastefull.gr
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Με αγαπημένα λαχανικά, ελαφρύ κοτοπουλάκι, αλλά και πολλά αρώματα. Συνταγή που χάρη στον πιο πάνω συνδυασμό κατάφερε να ξεπεράσει τα …
Διάλεξα να φτιάξω το πλέον κλασσικό πιάτο της Λουιζιάνας, απλό, πεντανόστιμο και σίγουρα χορταστικό. Όλα τα εδέσματα που είχαμε στο …