Σαλάτα με Φυγόπυρο, Κουνουπίδι, Παντζάρι και Σαγκουίνι
Όταν δοκίμασα για πρώτη φορά φαγόπυρο μου άρεσε πάρα πολύ και από τότε το απολαμβάνω συχνά κυρίως ως σαλάτα με …
Όταν δοκίμασα για πρώτη φορά φαγόπυρο μου άρεσε πάρα πολύ και από τότε το απολαμβάνω συχνά κυρίως ως σαλάτα με …
Το θρεπτικό, μικροσκοπικό κους κους είναι από τα αγαπημένα μου!…
Οι φακές είναι από τα πιο νόστιμα όσπρια, ωστόσο στην Ελλάδα μέχρι πριν λίγα χρόνια καταναλώνονταν μόνο ως σούπα και …
Συνοδεύει με τον καλύτερο τρόπο τα κρέατα στο γιορτινό τραπέζι. 1/2 λάχανο 2 καρότα λίγο κόκκινο λάχανο 1 ξινόμηλο 1 …
Υλικά 200 γρ . πλιγούρι 1 κονσέρβα τόνος σε νερό 3 ώριμες ντομάτες, κομμένες σε κύβους 2 ματσάκια φρέσκος μαϊντανός …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,500 γρ. κατεψυγμένα στρογγυλά φασολάκια Ifantis 3 σκελ. σκόρδο 6 φέτες πιπερόριζα (περίπου 2 εκ.) …
Από την Αθηνά Τσόγκα Υλικά ½ λάχανο 3 καρότα 400 γρ. φιλέτο κοτόπουλο ½ φλ. λιναρόσπορο 2 κ.σ. σταφίδες μαύρες …
ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -4 κούπες λάχανο άσπρο τριμμένο -1 λάχανο κόκκινο μικρό τριμμένο -2 καρότα τριμμένα -1 μεγάλο ξινόμηλο …