ΨΑΡΙ ΑΧΝΙΣΤΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
shogunkitchen.blogspot.com
1/2 χούφτα φρέσκο κόλιαντρο1 μεγάλο κρεμμύδι4 σκ. σκόρδο5 φύλλα kaffir lime1 κομμάτι ρίζας γκαλάνγκαλ ~3 cm. (ή εναλλακτικά, φρέσκο τζίντζερ)1 …
1/2 χούφτα φρέσκο κόλιαντρο1 μεγάλο κρεμμύδι4 σκ. σκόρδο5 φύλλα kaffir lime1 κομμάτι ρίζας γκαλάνγκαλ ~3 cm. (ή εναλλακτικά, φρέσκο τζίντζερ)1 …
Υλικά για 4 μερίδες 800 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου 250 ml γάλα καρύδας 2 κουτ. σούπας πάστα πράσινου κάρυ …
Υλικά για 4 μερίδες 4 λαβράκια ή κέφαλους Για την μαρινάδα με σκόρδο – τζίντζερ: 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου …
Αν έχετε χρόνο και όρεξη για μαγειρικούς πειραματισμούς και σας αρέσουν οι εξωτικές ασιατικές κουζίνες, αυτό το πιάτο είναι για …
Αρωματική και πεντανόστιμη ασιατική συνταγή που μπορεί να γίνει και με ψάρι ή γαρίδες.
Αν και η συνταγή μας δεν είναι ταϋλάνδέζικη, αλλά από τη Μαλαισία και συγκεκριμένα το νησί του Πενάνγκ στο ΒΔ …