ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΒΡΑΣΤΗ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΛΕΥΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ
shogunkitchen.blogspot.com
Έχετε δοκιμάσει πεσκανδρίτσα; Είναι λίγο ακριβό ψάρι, αλλά κάνει εξαιρετική ψαρόσουπα! Η γεύση της είναι ανεπανάληπτη. Η πεσκανδρίτσα βράζει μαζί …
Έχετε δοκιμάσει πεσκανδρίτσα; Είναι λίγο ακριβό ψάρι, αλλά κάνει εξαιρετική ψαρόσουπα! Η γεύση της είναι ανεπανάληπτη. Η πεσκανδρίτσα βράζει μαζί …
Ένα ψάρι με πινελιά ασιατική, που ευωδιάζει και νοστιμίζει από το τζίντζερ και το λεμόνι. 1 ψάρι ολόκληρο (λαβράκι, μυλοκόπι …
1 κομμάτι γαλάγκη (περ.4εκ.) 2 κλωνάρια λεμονόχορτο 4 σκελίδες σκόρδο 30 γρ. σπόρια κολίανδρου 500 γρ. πατάτες 500 γρ.μικρά κρεμμύδια …
Το lemon grass ή κιτρονέλα έχει λεμονένια γεύση και συγγενεύει με το μελισσόχορτο και τη λουίζα. Αυξάνει την αρωματική ένταση …