ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΒΡΑΣΤΗ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΛΕΥΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ
Έχετε δοκιμάσει πεσκανδρίτσα; Είναι λίγο ακριβό ψάρι, αλλά κάνει εξαιρετική ψαρόσουπα! Η γεύση της είναι ανεπανάληπτη. Η πεσκανδρίτσα βράζει μαζί …
Έχετε δοκιμάσει πεσκανδρίτσα; Είναι λίγο ακριβό ψάρι, αλλά κάνει εξαιρετική ψαρόσουπα! Η γεύση της είναι ανεπανάληπτη. Η πεσκανδρίτσα βράζει μαζί …
Ένα μεζεδάκι πανεύκολο και απολαυστικό για παιδικό πάρτυ, μπουφέ ή αποκριάτικο πάρτυ θα ικανοποιήσει μεγάλους και μικρούς! Δοκιμάστε το!
½ κιλό φτερούγες κοτόπουλου 300 γρ. Fouantre ψητή γαλοπούλα χωρίς γλουτένη Ifantis 150 γρ. noodles ρυζιού 1 ½ lt ζωμό …
Υλικά για 4 μερίδες 800 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου 250 ml γάλα καρύδας 2 κουτ. σούπας πάστα πράσινου κάρυ …
Υλικά για 4 μερίδες 750 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου 4 κόκκινες πιπεριές 12 candlenuts (ή μακαντέμια) 1 κουτ. γλυκού …
Υλικά για 4 μερίδες 4 λαβράκια ή κέφαλους Για την μαρινάδα με σκόρδο – τζίντζερ: 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου …
Υλικά για 6 μερίδες Για το κοτόπουλο: 1 κοτόπουλο 1 μικρό κομμάτι τζίντζερ (σαν καρύδι) 2 ξερά κρεμμύδια 4 φρέσκα …
600 γρ. λαβράκι 900 γρ. αλάτι χοντρό 100 γρ. αλάτι ψιλό 3 – 4 ασπράδια αβγού 2 κ.σ. πιπέρι μαύρο, …
Αν έχετε χρόνο και όρεξη για μαγειρικούς πειραματισμούς και σας αρέσουν οι εξωτικές ασιατικές κουζίνες, αυτό το πιάτο είναι για …
1 μυλοκόπι (~1 kg.)4 σκ. σκόρδο1 κομμάτι τζίντζερΧυμός 1/4 λάιμ1,5 κ.γ. πιπέρι Σετσουάν1 κ.γ. δεντρολίβανο1 κ.γ. θρούμπι (ή θυμάρι αν …
Μια εξαιρετικά απλή λύση για να φτιάξετε ένα γρήγορο και απόλυτα υγιεινό φαγητό είναι να το μαγειρέψετε στον ατμό! Γι’ …
Από τον Chef Δήμο Κουρογιάννη ,1 κοτόπουλο μπούτι χωρίς κόκκαλο 80 γρ. λέμονγκρας 1 σκελ. σκόρδο ½ κρεμμύδι 5 γρ. …
Το lemon grass ή κιτρονέλα έχει λεμονένια γεύση και συγγενεύει με το μελισσόχορτο και τη λουίζα. Αυξάνει την αρωματική ένταση …
ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -1 νεροπότηρο τραχανά γλυκό -1 κουτ. σούπας κάρυ -3 στικς λεμονόχορτο ψιλοκομμένο -1 κουτ. σούπας φρέσκο …