Παπαρδέλες με μορχέλες
Πιστεύω ότι όταν έχεις στα χέρια σου κάτι τόσο νόστιμο και λεπτό σε γεύση, δεν πρέπει να το κουκουλώσεις με …
Πιστεύω ότι όταν έχεις στα χέρια σου κάτι τόσο νόστιμο και λεπτό σε γεύση, δεν πρέπει να το κουκουλώσεις με …
Υλικά για 4 άτομα: 250 γρ. παπαρδέλες 4 αγκινάρες ψιλοκομμένες 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 150 γρ. γραβιέρα τριμμένη 100 γρ. …
Τα πορτσίνι ή βασιλομανίταρα, είναι τα αγαπημένα μας μανιτάρια στο σπίτι. Το χαρακτηριστικό, έντονο άρωμά τους σε ριζότι, πάστα, αυγά… …
Καρμποναρα Μετσόβου με βάση το τυρί μετσοβονε και το σκόρδο…! 300γρ barilla τις αρεσκιας σας ή παπαρδελες 1 κρόκο αυγού …
(*) ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΙΓΜΑ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ: Ίσα μέρη από ρίγανη, μαντζουράνα, θυμάρι, θρούμπι, βασιλικό, δεντρολίβανο και φασκόμηλο. Χρησιμοποιείται σε σαλάτες λαχανικών ή …
Από τον Chef Γιώργο Λαχανίδη , 250 γρ. παπαρδέλες ½ ποτ. λευκό κρασί 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός 150 γρ. …
1 ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ,1ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΧΑΛΟΥΜΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 300 ΓΡ ,1ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,1 ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ,2ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ,1 ΣΚΟΡΔΟ,200ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ,ΦΡΕΣΚΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΔΥΟΣΜΟ…
Από τον Chef Μανώλη Θλιβερό…