Πυραμίδα απόλαυσης !!
ΥΛΙΚΑ Για το μπισκότο 5 αυγά 110 γρ. ζάχαρη, 90 γρ. αλεύρι, 30 γρ. κακάο ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ Μους σοκολάτας …
ΥΛΙΚΑ Για το μπισκότο 5 αυγά 110 γρ. ζάχαρη, 90 γρ. αλεύρι, 30 γρ. κακάο ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ Μους σοκολάτας …
Το φετινό, γιορτινό Cheesecake είναι αλλιώτικο… Υλικά για την βάση 80 gr. digestive μπισκότα 50 gr. βούτυρο για την γέμιση …
Τα κατακόκκινα φραγκοστάφυλα — αμέσως μεταμόρφωσαν την απλή αυτή δίχρωμη τούρτα σε κάτι το μαγικό. Η τούρτα αποτελείται από δυο …
Κάποτε, όταν η ηλικία μου ήταν μονοψήφιος αριθμός, ήμουν αυτό που λέμε γλυκατζού. Επικοί «καυγάδες» γιατί αν δεν έτρωγα κάθε …
150 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη 150 γρ. ζάχαρη άχνη 150 γρ. ασπράδια αβγού 40 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 250 γρ. Αrla …
80 γρ. βούτυρο Lurpak 100 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ ή τύπου digestive 200 γρ. πραλίνα φουντουκιού 60 γρ. σοκολάτα …
Τα Χριστούγεννα τα θέλω λευκά, κόκκινα, παγωμένα και γλυκά σαν το γλυκό που θα σου προτείνω σήμερα, Τούρτα με Μαρέγκα, …
Από τον Chef Γιάννη Καλατζή ,125 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ 80 γρ. Flora με 25% βούτυρο 30 γρ. αλεύρι …
Από τη Pastry Chef Όλγα Κωνσταντινίδου Υλικά 400 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 400 γρ. ζάχαρη 8 αβγά 400 γρ. αλεύρι που …