Galette με frangipane, λωτούς & βατόμουρα, και ζύμη με αλεύρι σικάλεως
greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Η ισορροπία μεταξύ των γλυκών, όξινων και γήινων γεύσεων της τάρτας όπως και των ποικίλων υφών της είναι, για μένα, …
Η ισορροπία μεταξύ των γλυκών, όξινων και γήινων γεύσεων της τάρτας όπως και των ποικίλων υφών της είναι, για μένα, …
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα 1 αβγό 30 γρ. κακάο …
Το ιδιαίτερο με αυτό το κεικ ειναι η γεύση! δεν καταλαβαίνεις τι έχει μέσα! Επίσης, μάλλον λόγω του λωτού, γίνεται …