Μαραθό~κριθαρότο!
Υλικά 2 φλ κριθαράκι 2 κουταλιές βούτυρο αλατισμένο, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη, ¼ …
Υλικά 2 φλ κριθαράκι 2 κουταλιές βούτυρο αλατισμένο, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη, ¼ …
Λίγο μεγάλος ο τίτλο της σημερινής συνταγής αλλά το χρειαζόταν.Κατ΄αρχήν να σας γνωρίσω τα παραπούλια από το φυτό που παίρνουμε …
Δυο πράγματα θέλω να επισημάνω για τη συγκεκριμένη συνταγή, όπου το πρώτο είναι θέμα γαστρονομικής κουλτούρας και έχει να κάνει …
Το Πάσχα δεν έχει περάσει πολύ καιρό, αλλά το κρέας ακόμα περιμένει στην κατάψυξή μας για να μαγειρευτεί! Βλέπετε, όπως …
οι Μαραθόπιτες του αδερφού μου 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 ποτήρι ελαιόλαδο 1/4 ποτήρι ρακή 1 ποτήρι …
Οι σουπιές που σας μαγειρέψαμε σήμερα, ήταν “πεσκέσι” φίλου μας ψαρά από την περιοχή της Κυλλήνης.Έγιναν ένα φαγάκι πεντανόστιμο και …
Από την Chef Καρολίνα Δωρήτη Ημέρα προβολής 17/12/13 ΥΛΙΚΑ 1 ματσ. ραδίκια 1 ματσ. καυκαλήθρες 1 ματσ. μυρώνια 1 ματσ. …
(*) ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΙΓΜΑ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ: Ίσα μέρη από ρίγανη, μαντζουράνα, θυμάρι, θρούμπι, βασιλικό, δεντρολίβανο και φασκόμηλο. Χρησιμοποιείται σε σαλάτες λαχανικών ή …
Εδώ το μάραθο δίνει γεύση με τρεις διαφορετικούς τρόπους.
ΥΛΙΚΑ 1,500 γρ. μοσχάρι ελιά 1 φινόκιο μεγάλο κομμένο σε χοντρές φέτες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο φετάκια λίγο …
Μιας και η ανάρτηση με την ψητή πέρκα και τις μαριναρισμένες αγκινάρες έκανε “φτερά” θα σας δώσω μια άλλη εκδοχή …
Τί να πρωτοπώ γι’ αυτή τη σούπα. Ότι είναι το χειμωνιάτκο βάλσαμό μου; Ότι με ζεσταίνει τις μέρες του ψοφόκρυου …