Γιαούρτι με «σάλτσα» ξερών φρούτων
www.cretangastronomy.gr
Ένα ελαφρύ επιδόρπιο για την τελευταία ανάρτηση του 2016! Για το κλείσιμο των -ούτως ή άλλως- φορτωμένων γιορταστικών τραπεζιών των …
Ένα ελαφρύ επιδόρπιο για την τελευταία ανάρτηση του 2016! Για το κλείσιμο των -ούτως ή άλλως- φορτωμένων γιορταστικών τραπεζιών των …
Υλικά Κονιάκ-ρούμι-πορτοκάλι 500 γρ. ζάχαρη 150 γρ. νερό 130 ml κονιάκ 130 ml μαύρο ρούμι φλούδα από 1 πορτοκάλι, κομμένη …
200 γρ. κάστανα 100 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 200 γρ. ρύζι 1 κρεμμύδι 50 …