Σαμουσάδες
Σαμουσάδες Μάνης με αρώματα από πορτοκάλι, γαρύφαλλο, σουσάμι καβουρδισμένο σε ένα τραγανό, σιροπιαστό γλυκό.
Σαμουσάδες Μάνης με αρώματα από πορτοκάλι, γαρύφαλλο, σουσάμι καβουρδισμένο σε ένα τραγανό, σιροπιαστό γλυκό.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 38 κομμάτια 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα αμύγδαλα και καρύδια ψιλοκομμένα η φυστικια …
Δύσκολη, αλλά αξίζει. Του Πέτρου Εμμανουήλ
ΥΛΙΚΑ : 3 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο 3 κουταλιές της σούπας κολοκυθόσπορο 3 κουταλιές της σούπας σουσάμι 1 κουταλιές της …
Ένα απλό κέικ πολύ εύγευστο με την ιδιαιτερότητα, της καρύδας. Συνοδεύει το καφεδάκι μας, σε στιγμές χαλάρωσης. Γιατί όλοι χρειαζόμαστε …
Αυτές τις ημέρες σας δίνω όλο αλμυρά. Ένα γλυκάκι λοιπόν να γλυκαθεί λίγο το στοματάκι μας. Αυτή την τούρτα την …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 16-18 κομμάτια 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα αμύγδαλα και καρύδια ψιλοκομμένα 1/2 κούπα …
Τα μήλα τώρα είναι στην εποχή τους, όλο χρώμα και αρώματα! Καιρός, λοιπόν, για μηλόπιτες, με όποια συνταγή και αν …
Φέτος το Πάσχα είπαμε να πρωτοτυπήσουμε και να σας ετοιμάσουμε τσουρέκια και κουλουράκια διαφορετικά από τα κλασσικά και αγαπημένα! Φυσικά …
Το σημερινό είναι ένα πιάτο αραβικής προέλευσης, πολύ διαδεδομένο στη Βόρεια Αφρική και ιδιαίτερα στο Μαρόκο. Χρώματα, μυρωδιές και γεύσεις …