ΤΟ ΣΑΡΑΓΛΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. λεπτό φύλλο κρούστας για μπακλαβά (18 φύλλα περίπου) 250 γρ. φρέσκο αγελαδινό βούτυρο …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 500 γρ. λεπτό φύλλο κρούστας για μπακλαβά (18 φύλλα περίπου) 250 γρ. φρέσκο αγελαδινό βούτυρο …
Ένα ξεχωριστό σιροπιαστό γλυκό, αγαπημένο πολλών.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 38 κομμάτια 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα αμύγδαλα και καρύδια ψιλοκομμένα η φυστικια …
Υλικά (για βάση) 350 γραμμάρια γεμιστά μπισκό τα 4 0 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο ανάλατο Υλικά (για στρώση) 5 μπανάνες κομμένες …
Ένα απλό κέικ πολύ εύγευστο με την ιδιαιτερότητα, της καρύδας. Συνοδεύει το καφεδάκι μας, σε στιγμές χαλάρωσης. Γιατί όλοι χρειαζόμαστε …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 16-18 κομμάτια 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα αμύγδαλα και καρύδια ψιλοκομμένα 1/2 κούπα …
Η τέλεια συνταγή για προφιτερόλ, με αφράτα σου, τέλεια κρέμα βανίλια και σοκολατένια επικάλυψη! Με τη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη. …
5 αυγά 1 κεσέ γιαούρτι 2 κεσέδες ζάχαρη 2 κεσέδες αλεύρι 200 γρ. καρύδια 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι …
Μια ρώσικη τούρτα την οποία έχω πάρει από μια ρωσίδα δασκάλα του μπαλέτου. Κάτι διαφορετικό σε γεύση από τις τούρτες …
Φέτος το Πάσχα είπαμε να πρωτοτυπήσουμε και να σας ετοιμάσουμε τσουρέκια και κουλουράκια διαφορετικά από τα κλασσικά και αγαπημένα! Φυσικά …
Όταν το ζαχαρούχο γάλα μετατραπεί σε… καραμέλα (!) δίνει μια εντελώς μοναδική γεύση στο γλυκό που μπαίνει. Δοκιμάστε το!