ΤΟΡΌΝΕ ΜΑΛΑΚΟ // TORRONE BIANCO MORBIDO
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Η συνταγή που σας παρουσιάζω σήμερα είναι του Luca Montersino από το βιβλίο του Le dolci tentazioni. Η διαδικασία είναι …
Η συνταγή που σας παρουσιάζω σήμερα είναι του Luca Montersino από το βιβλίο του Le dolci tentazioni. Η διαδικασία είναι …
Υλικά Πραλίνα φουντουκιού 100 γρ. ζάχαρη 200 γρ. φουντούκια Παρφέ πραλίνας 2 ασπράδια από μεγάλα αυγά 120 γρ. μέλι 30 …
Σε ανεύρεση της τέλειας σχέσης και της λαμπερής ζωής, πέφτεις κατά τύχη πάνω στο τέλειο παγωτό. Από το τίποτα καλό …