Γαλλικός κρασάτος κόκορας ή coq au vin
www.tastefull.gr
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Δεν είναι τυχαίο που ο κόκορας γίνεται κρασάτος και η κότα μιλανέζα ή σούπα. Το κρασί μαλακώνει το σκληρό κρέας …
Υλικά για δύο 2 μπούτια κοτόπουλου Αλάτι και πιπέρι 80γρ φουντούκια 2 κουτ. σούπας μέλι Για τη μαρινάδα 1 κρεμμύδι …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό…
Υλικά για 4 άτομα -1 κιλό φιλέτο στήθος η μπουτάκια κοτόπουλου κομμένο σε μικρά κομμάτια -2 κουτ. σούπας κορν φλάουρ -1/2 κουπα …