Μους σοκολάτα με μανταρίνι
Ξεκινάμε δυναμικά το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων με μια σοκολατέναι έκπληξη για να εντυπωσιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Η μους σοκολάτα …
Ξεκινάμε δυναμικά το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων με μια σοκολατέναι έκπληξη για να εντυπωσιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Η μους σοκολάτα …
Μεταξύ άλλων είπα να φτιάξω κάτι που να συνδυάζει γλυκό και ποτό και αφού ο δυόσμος μου ακόμα καλά κρατεί, …
2 μεγάλα πεπόνια 6 ακτινίδια 6 κ.σ. άχνη ζάχαρη 1 λάιμ 15 ml γλυκό κρασί Σάμου 100 ml Arla κρέμα …
600 γρ. φρέσκες κατακόκκινες φράουλες 4 κ.σ. κρέμα μπαλσάμικο 100 γρ. άχνη ζάχαρη 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% κρύα 100 …
Υλικά Γάλα 500 γρ Κρέμα γάλακτος 250 γρ Αυγά 3 μόνο τους κρόκους Κορν φλαουρ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλιά σούπας κοφτή …
Από τον Pastry Chef Γιώργο Χριστοδουλόπουλο Ημέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για το παντεσπάνι: …
Υλικά συνταγής 2 φλιτζ. ξινόγαλα 1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος 1 λεμόνι (ξύσμα) ½ φλιτζ. ζάχαρη (για την πανακότα) 3 κ.σ. …
Μια λαχταριστή συνταγή με ανθότυρο!
Υλικά 140 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 60 ml γάλα φρέσκο, πλήρες 5 – 6 φύλλα φρέσκιας μέντας ή δυόσμου …
ΥΛΙΚΑ 2 ΑΥΓΑ 200ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 150ΓΡ ΦΕΤΑ 150ΓΡ EDAM H GOODA H ΓΡΑΒΙΕΡΑ Η ΑΝΘΟΤΥΡΟ Η ΜΥΖΗΘΡΑ ΑΝΑΛΑΤΗ ΟΤΙ …