Φαλάφελ, ανατολίτικοι ρεβυθοκεφτέδες
Το φαλάφελ, ελληνιστί ρεβυθοκεφτέδες, είναι μια ανατολίτικη λιχουδιά που τα τελευταία χρόνια είναι πολύ δημοφιλές και στη δύση γιατί τρώγεται …
Το φαλάφελ, ελληνιστί ρεβυθοκεφτέδες, είναι μια ανατολίτικη λιχουδιά που τα τελευταία χρόνια είναι πολύ δημοφιλές και στη δύση γιατί τρώγεται …
Για το γύρο 500 γρ. χοιρινό λαιμό 5 γρ. ρίγανη 5 γρ. θυμάρι 5 γρ. ζάχαρη 5 γρ. γλυκιά πάπρικα …
Τα κλασικά μπιφτέκια τυλιγμένα σε αφράτη σφολιάτα. 400 γρ. κιμά 1 αυγό λίγο μπαγιάτικο ψωμί 1 μέτριο κρεμμύδι αλάτι πιπέρι …
Σουτζουκάκια νηστίσιμα σκεφτήκατε πώς μπορείτε να φτιάξετε; Μια νόστιμη και νηστίσιμη παραλλαγή τους είναι με ρεβίθια. Για να δούμε όμως …
1+1/2 κούπα αλεύρι ολικής άλεσης 1/3 κούπα ελαιόλαδο 1 κούπα χυμό πορτοκάλι 1/2 κ.γ. σόδα μαγειρικής 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ …
Σήμερα σας έχω τις ελιοτές της Αργυρώς, ένα σνακ πλούσιο σε φυτικές ίνες με λίγες θερμίδες αλλά πεντανόστιμο. Σε γενικές …
Φτιάξτε αυτά τα απίθανα muffins για πρωινό, για σνακ ή για έναν γιορτινό μπουφέ. Υλικά 3/4 φλ. ελαιόλαδο 2 φλζ. …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47” 15/01/2013, ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΡΕΒΙΘΙΟΥ, ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ
Εγώ χρησιμοποίησα μανιτάρια Portobello αλλά εσείς μπορείτε να βάλετε ό,τι μανιτάρια σας αρέσουν.Υλικά 230 γρ. τυρί ρικότα σε θερμοκρασία δωματίου …