Εύκολα πιροσκι με πατάτα κ μπέικον
τα πιρισκι μπορείτε να τα γεμίσετε με την γέμιση της αρεσκείας σας…
τα πιρισκι μπορείτε να τα γεμίσετε με την γέμιση της αρεσκείας σας…
Υλικά Για τη ζύμη 4 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις [(σως χρειαστεί και λίγο ακόμα) 2 φλυτζάνια φρέσκο γάλα …
Τα γνήσια ποντιακά πιροσκί, τόσο ακαταμάχητα που δεν πρόκειται να σταματήσετε στο πρώτο! Παραδοσιακά φτιάχνονται με κιμά ή πατάτα και …
600 γρ. αλεύρι σκληρό 9 γρ. μαγιά ξερή 10 γρ. μπέικιν πάουντερ 15 γρ. αλάτι 20 γρ. ζάχαρη 350 ml …
1 φλ. γάλα 1/2 φλ. νερό 2 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.γ. αλάτι 4-1/2 φλ. αλεύρι 1 φάκελο …
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 600 γρ κοσκινισμένο Μαγιά νωπή 50 γρ ή ξερή 40 …
Υλικά Για την γέμιση Κιμάς μοσχαρίσιος 400 γρ Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας Κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 Κεφαλογραβιέρα τριμμένη 1 φλυτζάνι τσαγιού …
Τα πιροσκί γίνονται με διάφορες γεμίσεις μέσα , σαυτήν την συνταγή με πατάτες.
Αξίζει να δοκιμάσετε τα ψωμάκια!Για το αλεύρι μπορεί να χρειαστεί και λίγο παραπάνω, αλλά αυτό να θυμάστε ότι έχει να …
Μια εύκολη, πεντανόστιμη και λιτή συνταγή για focaccia! Ο συνδιασμός των κρεμμυδιών και του μήλου, της δίνει μια ανεπανάληπτη γεύση! …