ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ
Τις περισσότερες φορές, τα νοστιμότερα δημιουργικά πιάτα προκύπτουν από το πάντρεμα στοιχείων από διαφορετικές κουζίνες, που ο συνδυασμός τους παράγει …
Τις περισσότερες φορές, τα νοστιμότερα δημιουργικά πιάτα προκύπτουν από το πάντρεμα στοιχείων από διαφορετικές κουζίνες, που ο συνδυασμός τους παράγει …
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Πλούσιο, αρωματικό και οικονομικό! Η συνταγή είναι απλή και δεν απαιτεί πολύ ώρα να γίνει. Για όσα λεπτά την κάνουμε …
Υλικά συνταγής 300γρ. ρύζι (αρμπόριο/νυχάκι/καρολίνα/καρναρόλι (σε ντελικατέσεν)/βιαλόνε νάνο (μόνο σε επιλεγμένα ντελικατέσεν)) 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλο 200γρ. μανιτάρια κομμένα σε …
Καλημέρα και χρόνια πολλά προκαταβολικά σε όλους τους εορταζόμενους!!!! Κωνσταντίνου και Ελένης σήμερα και φαντάζομαι όλοι θα έχουν σήμερα κάποιον …
ΥΛΙΚΑ για 6-8 άτομα -400 γρ. ρύζι καρολίνα ή αρμπόριο -500 γρ. μανιτάρια φρέσκα -600 ml ζωμό από τα “ποδαράκια” …
Υλικά Ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250 γρ άσπρα μανιτάρια ψιλοκομμένα Μισή κούπα ρύζι καρολίνα 4.5 κούπες ζωμό κοτόπουλο 1 …