ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΡΑΚΑ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΑΝΗΘΟΥ
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Πλούσιο, αρωματικό και οικονομικό! Η συνταγή είναι απλή και δεν απαιτεί πολύ ώρα να γίνει. Για όσα λεπτά την κάνουμε …
Γιαούρτι, λοιπόν, ένα ανεκτίμητο προϊόν που όπου κι αν μπει χαρίζει τη μοναδική του νοστιμιά αλλά και τη δροσιά του. …
Το πιάτο που φτιάξαμε σήμερα είναι από τα πιο εύκολα στην παρασκευή. Δεν απαιτεί καμία ιδιαίτερη τεχνική, δεν περιέχει κανένα …
Πρόκειται για ένα αρωματικό πιλάφι με λαχανικά. 5 φλιτζανάκια του ελληνικού ρύζι για πιλάφι σπυρωτό 3 + 1 γεμάτες κουταλιές …
Τα υλικά μας: Για 8 περίπου άτομα 3 κούπες ρύζι κίτρινο τύπου αμερικάνικο 2 κουταλιές σ. βούτυρο αγελάδος 2 κουταλιές …
Γιατί να κάνεις το ρύζι σκέτο , όταν μπορεις να το κάνεις ακόμα πιο νοστιμο ; αρακάς καλαμπόκι μανιτάρια βούτυρο …
Ο όρος biryani στην ινδική κουζίνα περιγράφει ένα πιάτο που περιλαμβάνει ρύζι το οποίο έχει μαγειρευτεί μόνο του με μπαχαρικά …
Ένα νόστιμο ρύζι ανάμεικτο με λαχανικά για να συνοδεύσουμε το κρέας ή το ψάρι μας…