ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
1 ψαρονέφρι 50 γρ. προσούτο Δράμας 100 γρ. μανιτάρια λευκά 50 γρ. γραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη Για τη σάλτσα 1 κρεμμύδι …
1 ψαρονέφρι 50 γρ. προσούτο Δράμας 100 γρ. μανιτάρια λευκά 50 γρ. γραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη Για τη σάλτσα 1 κρεμμύδι …
Ψαρονέφρι γεμιστό με προσούτο. Σερβίρεται με πατάτες πανέ. 1 ψαρονέφρι 700 γραμμάρια 4 φέτες προσούτο 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε …
Υλικά συνταγής 2 μεγάλα ψαρονέφρια αλάτι πιπέρι 8 λιαστές ντομάτες 300 γρ. μυζήθρα Κεφαλλονιάς λίγο φρέσκο θυμάρι λίγο ελαιόλαδο 1 …
Ένα υπέροχο πιάτο με γευστικούς συνδυασμούς που συναρπάζει με τις γλυκόξινες γεύσεις και την πλούσια υφή τόσο του κρέατος όσο …
Μία πρωτοχρονιάτικη γλυκόξινη συνταγή!Ψαρονέφρι γεμιστό με μανιτάρια και σάλτσα ροδιού Άτομα:2-3, Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά, Χρόνος ψησίματος:1 ώρα και 20 …
Υλικά (για 4 άτομα): 3 ψαρονεφρια (μπαστούνια από τον χασάπη) 4 πιπεριές φλωρίνης μετρίου μεγέθους 1 συσκευασία μανιτάρια σουπερμάρκετ (εκτός …
Από τον Chef Σάκη Τζανέτo 600 γρ. ψαρονέφρι