ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΡΑΚΑ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΑΝΗΘΟΥ
shogunkitchen.blogspot.com
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του …
Ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε μια πιο γκουρμέ εκδοχή με έναν πρωτότυπο συνδυασμό υλικών για toppings. Πικάντικο πέστο κόκκινης πιπεριάς, …
Εύκολη , γρήγορη και υγιεινή συνταγή που θα την απολαύσουν μικροί και μεγάλοι.
Η βάση έχει ελαιόλαδο, γάλα, αλεύρι, βρώμη κ σουσάμι κ είναι αρωματισμένη με δεντρολίβανο, η δε γέμιση είναι όλα τα …
Οι σάλτσες με ξηρούς καρπούς μπήκαν στην κουζίνα της βόρειας Ινδίας από τους Μογγόλους, τους ταξιδευτές που είχαν ίσως τη …