Μοσχαράκι με κάστανα, σταφίδες και μανιτάρια
Στο τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το κρέας που συνηθίζουμε να σερβίρουμε είναι κάποιο πουλερικό ή χοιρινό ή ακόμα …
Στο τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το κρέας που συνηθίζουμε να σερβίρουμε είναι κάποιο πουλερικό ή χοιρινό ή ακόμα …
Γεμιστή γαλοπούλα με σταφίδες και πλιγούρι.
Το λες σαλάτα, το λες συνοδευτικό, το λες και φαγητό! Είναι πεντανόστιμος συνδυασμός, πανεύκολο να φτιαχτεί και κλέβει εντυπώσεις με …
Αγαπημένο φαγάκι τα γεμιστά!!!Νόστιμη όσο και πλούσια η σημερινή εκδοχή των γεμιστών που θα σας προτείνουμε.Δεν περιέχει κιμά, αλλά λαχανικά …
Υλικά 1/2 κιλό άγριο ρύζι 2 λίτρα ζωμός λαχανικών ή κότας ή νερό αλάτι (περίπου 2 κουτ. γλυκού, αν βάλουμε …
Οι σάλτσες με ξηρούς καρπούς μπήκαν στην κουζίνα της βόρειας Ινδίας από τους Μογγόλους, τους ταξιδευτές που είχαν ίσως τη …
1 κοτόπουλο 3000 – 3.500 γρ. 50 γρ. βούτυρο αλάτι λάδι Για τη γέμιση 1 κονσέρβα τρούφα μανιτάρι 2 αυγά …
Η κοτόπιτα όπως την φτιάχνει η Θεία μου η Κατερίνα από το Βαλτινό, δεν ξέρω αν βάζει και αυτή σταφίδες …
Υλικά 100 γρ. Βιτάμ κλασικό 500 γρ. λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε φέτες 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε λεπτές φέτες 4 …
Η γεμιστή γαλοπούλα είναι αυτό που χαρακτηρίζει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Φυσικά αν δεν σας αρέσει μπορείτε, ωραιότατα, να γεμίσετε ένα …
Είναι η εποχή τους ! Οι γλυκοκολοκύθες , πιο ανθεκτικές από τα πράσινα κολοκυθάκια είναι από τα πιο «επίκαιρα» λαχανικά …