Ζύμη για κρέπες χωρίς αυγά
Όσοι τις δοκίμασαν είπαν πως είναι καλύτερες κι από κρεπαρί. Γλυκές ή αλμυρές γίνονται ανάρπαστες από μικρούς και μεγάλους! Λίγα …
Όσοι τις δοκίμασαν είπαν πως είναι καλύτερες κι από κρεπαρί. Γλυκές ή αλμυρές γίνονται ανάρπαστες από μικρούς και μεγάλους! Λίγα …
Χωριάτικο σπιτικό φύλλο για πίτες, με εύκολη και μοναδική τεχνική και με αποτέλεσμα που θα καταπλήξει εσάς και τούς φίλους …
Φτιάξτε τις κρέπες και μετά γεμίστε τις με ό,τι υλικό θέλετε Recipe by Sitronella…
Συνταγή για σπιτική σφολιάτα της γιαγιάς μου. Αγαπώ πολύ αυτή την πίτα, ίσως γιατί φτιαχνόταν πάντα με απέραντη αγάπη!
ΥΛΙΚΑ Για 40-44 μικρά σου * 4 αβγά μεγάλα 75 γρ. μαργαρίνη 250 ml νερό 150 γρ. αλεύρι σκληρό …
Η ζύμη που κάνει τα καλύτερα ποντιακά τυρόψωμα (χατσαπούρι), πεϊνερλί και πιροσκί.
1 κιλό περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 φλ. του καφέ ξύδι 1 φλ. του καφέ σπορέλαιο 1,5 κουτ. …
Υλικά – 2 αβγά – 1 φλιτζάνι γάλα – 1/2 κ.γ. αλάτι – 1 φλιτζάνι αλεύρι – 2 κ.σ. λάδι, …
Η ζύμη των Σου είναι πανεύκολη και με σίγουρη επιτυχία. Ονομάζεται και ζύμη της κατσαρόλας γιατί σ’ αυτή φτιάχνεται χωρίς …
920-950 γρ. αλεύρι μαλακό ή για όλες τις χρήσεις 180 γρ. μαργαρίνη λιωμένη 2 αβγά 1 κ.γλ. ζάχαρη 1 κ.γλ. …
25 γρ. νωπή μαγιά ή 1 φακελάκι ξηρή 1/2 φλιτζάνι χλιαρό γάλα 3/4 φλιτζανιού χλιαρό νερό (σύνολο γάλα και νερό …
Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς αρκετά ζυμάρια για πίτσες και πάντα καταλήγω σε αυτό. κάνει την πίτσα μου τέλεια και δεν …
Γιατί να αγοράζουμε φύλλα, όταν μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας, καλύτερα από του εμπορίου; Πολύ ωραίο φύλλο, τραγανό, κατάλληλο για …
Υλικά Αλεύρι σκληρό ή για όλες τις χρήσεις 300 γρ. Μαργαρίνη 125 γρ.κρύα Χυμός λεμονιού 1 κουταλιά της σούπας Αλάτι …
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ λίγο αλάτι 1 κ.σ. μαργαρίνη 1 κ.γ. σόδα χλιαρό …
Υλικά 1 ½ φλιτζάνι κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 ½ φλιτζάνι γάλα 3 αυγά 3 κουταλιές της σούπας …
Υλικά :325 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις170 γρ. μαργαρίνη1 αυγό1 σφηνάκι νερό παγωμένο (30 ml)1/2 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. …
Τί λέτε είστε για ένα φύλλο σπιτικό που μπορούμε πολύ εύκολα να το ανοίξουμε τόσο λεπτό ώστε να το χρησιμοποιήσουμε …
Υπάρχει καλύτερος μεζές από το ζεστό, ξεροψημένο πεϊνιρλί; Καταπληκτικός, γρήγορος, που γίνεται πάρα πολύ εύκολα, αλλά που, μέχρι να καταλάβεις …
Υλικά: 2 φλ. τσαγιού αλεύρι 150γρ μαργαρίνη ή βούτυρο σε κομματάκια 1 αυγό 1 πρέζα αλάτι 5-6 κ.σ ζάχαρη(μόνο για …