Πάστα Φλώρα της κυρίας Σοφίας
Υπάρχουν πολλές συνταγές για την τέλεια πάστα φλώρα…Μοιράζομαι μαζί σας τη δική μου συνταγή, παρμένη από μία πολύ αγαπημένη φίλη …
Υπάρχουν πολλές συνταγές για την τέλεια πάστα φλώρα…Μοιράζομαι μαζί σας τη δική μου συνταγή, παρμένη από μία πολύ αγαπημένη φίλη …
Αφράτα και μυρωδάτα, λιώνουν απολαυστικά στο στόμα! 350 γρ. φυτίνη 150 γρ. βούτυρο ανάλατο (σε θερμοκρασία δωματίου) 200 γρ. ζάχαρη …
Τα μήλα τώρα είναι στην εποχή τους, όλο χρώμα και αρώματα! Καιρός, λοιπόν, για μηλόπιτες, με όποια συνταγή και αν …
Υλικά συνταγής Για τη μαρμελάδα κυδώνι 600 γρ. καθαρισμένα και τριμμένα κυδώνια (2 μεγάλα κυδώνια) 1 ποτήρι νερό 1 μήλο …
δόσεις διά 7-8 άτομα :80 δράμια άλευρον (250 γραμμ =2 κούπες) 45 δράμια βούτηρο φρέσκο (150 γραμμ) 20 δράμια ζάχαρι …
Μια τούρτα αλλιώτικα φτιαγμένη από τη γιαγιά Φρίντα. Είναι μια πολύ παλιά συνταγή για τζηζ κέικ.
Υλικά: 1 βιτάμ ½ κούπα ζάχαρη ξύσμα 1 λεμονιού ξύσμα 1 πορτοκαλιού 2 κ.σ κονιάκ 1 αυγό 1 baking powder …
Ο κλασικός σπιτικός χαλβάς με γλάσο μαρμελάδας που αλλάζει γεύση και εμφάνιση!! Υλικά 1 φλ. σιμιγδάλι χοντρό 1 φλ. σιμιγδάλι …
Μια γλυκιά γεύση γνωστή σε όλους… Για τη ζύμη Ηλιέλαιο – 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλεύρι – 3 1/2 …