Καυτερό ντιπ μελιτζάνας
Ένα καυτερό και πολύ νόστιμο ντιπ για τους λάτρεις της μελιτζάνας!
Ένα καυτερό και πολύ νόστιμο ντιπ για τους λάτρεις της μελιτζάνας!
Και όχι μόνο…Ιδιαίτερη ξινή γεύση, άποψή μου ό,τι θα ταίριαζε καλύτερα μ’ ένα κοτόπουλο ή μοσχαράκι ή κουνέλι στην κατσαρόλα!
Υλικά 1 ματσάκι μαϊντανό 2 σκελίδες σκόρδο 1 κούπα αμύγδαλα ωμά/ανάλατα χυμό από ένα λεμόνι 1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο 1-2 κ.τ.σ. …
Αν σας αρέσει η σαλάτα του σεφ (με τόνο) και θέλετε ένα λίγο διαφορετικό τρόπο παρασκευής, δοκιμάστε αυτή τη σως. …
υλικά 200γρ γιαούρτι στραγγιστό 2% 200γρ τυρί φιλαδέλφεια 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 ματσάκι μαιντανό ψικομμένο μια χούφτα φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα …
Υλικά 4 φέτες ψωμί τόστ χωρίς κόρα μουσκεμένο και στυμμένο 15 φιλέτα παστής αντζούγιας 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 κ σ. κάπαρη …
Σήμερα, θα σας δείξω την δική μου εκδοχή αυτής της πεντανόστιμης σάλτσας.Είναι τόσο ευέλικτη και μπορεί να αποτελέσει συνοδευτικό για …
Αυτό το φρουτένιο και εξωτικό ντιπ με ενθουσίασε ειλικρινά!!! Όπως όλα τα ντιπ, είναι πανεύκολο στην παρασκευή του …
Πανεύκολο και λαχταριστό, θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους και στο μπουφέ… αν δεν το φάτε καθ’οδόν!!! 500 γρ. μπέικον 1 κεσεδάκι …
Με βάση τα άσπρα φασόλια, βρασμένα και πολτοποιημένα, τα διαφορετικά φρέσκα αρωματικά (μαϊντανός, βασιλικός, μέντα) δίνουν δροσερές μυρωδάτες κρέμες για …
Μία συνταγή από τους “The New York Times” που μπορείτε να τη δείτε εδώ, με μία-δυο μικρές (;) αλλαγές/προσθήκες.
Ένα νόστιμο ντιπ για την απογείωση των ψητών. Το τρώμε είτε σκέτο είτε το βάζουμε πάνω στα ψητά…
Η Γκρεμολάτα είναι συνδυασμός από ξύσμα λεμονιού, σκόρδο, μαϊντανό και ελαιόλαδο. Παραδοσιακό συστατικό του Osso Bucco (σιγοψημένα κομμάτια μοσχαριού), είναι …
Ντίπ με γιαούρτι, mango chutney και κάρυ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ’ ένα μπώλ… 200γρ γιαούρτι στραγγιστό 2% 200γρ κρεμώδες τυρί 6 κουταλιές …
Υλικά συνταγής ¾ φλιτζ. φύλλα δυόσμου ¼ φλιτζ. φύλλα μαϊντανού 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 3 σκελίδες σκόρδο 1 λεμόνι (ξύσμα) ⅓ …
Υλικά 1 αβοκάντο μεγάλο ή 2 μικρά 1 ντομάτα, σε χονδρά κομμάτια, χωρίς τα σπόρια 1 μικρό κρεμμύδι, σε χοντρά …