Πανεύκολα κρουασάν σοκολάτας
Λίγα μυστικά ακόμα το μέγεθος για τα κρουασάν που δινω στη συνταγή ειναι το μικρο. αν θελετε μπορείτε να πλάσετε …
Λίγα μυστικά ακόμα το μέγεθος για τα κρουασάν που δινω στη συνταγή ειναι το μικρο. αν θελετε μπορείτε να πλάσετε …
2½ κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις (315g) 4 κ.σ. ζάχαρη (50g) 3 κ.σ. βούτυρο (45g) ½ κ.γλ. αλάτι ½ …
Πολύ αγαπημένο και εμφανίσιμο ψωμάκι μπριος με γέμιση μερέντα σε σχήμα αστεριού! 500 γρ. αλευρι ή 2,5 κούπες 2 αυγα …
Φτιάχνοντας αυτό το ψωμάκι μου ήρθαν στο μυαλό οι στίχοι αυτοί: Σε μια ρώγα από σταφύλι έπεσαν οχτώ σπουργίτες και …
Η πιο γλυκια μαργαριτα που θα μαδησετε και σιγουρα θα σας πει οτι οχι απλα σας αγαπανε αλλα οτι σας …
Πάσχα! Γιορτή γευστικής παράδοσης στα σπίτια μας και υπέροχες μυρωδιές στη φύση. Μια μαγεία, ένας υπέροχος συνδυασμός, μια ανάταση ψυχής.Αφράτο …
Υλικά: Για την ζύμη 2 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 αυγό 1 κ.γ ξηρή μαγιά 2 …
Τα Croissant, αυτά τα βουτυρένια μικρά ψωμάκια σε σχήμα ημισελήνου, είναι Δυτικοευρωπαϊκής προελεύσεως, όπως δηλώνει και το όνομά τους!Όμως τα …
Υλικά: 240γρ χλιαρό νερό 240γρ χλιαρό γάλα 2 φακελάκια ξερή μαγιά 400γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ ζάχαρη …
ΥΛΙΚΑ 1ποτηρι χλιαρο γαλα 2 αυγα 1 ξερη μαγια 1κουτ γλυκου κοφτο αλατι 1κουτ γλυκου μπεικιν 1/2 κουπα ζαχαρη κρυσταλικη …